Житомирські правоохоронці викрили ринкового злодія

Житомирські правоохоронці викрили ринкового злодія

15.09.15 15:28 0 609
Уночі 13 вересня до Житомирського РВ УМВС звернулась 40-річна жителька обласного центру із заявою про крадіжку мобільного телефону. Правоохоронці встановили особу зловмисника, нині триває його розшук.

За словами заявниці, гаджет у неї викрали в торгівельному центрі «Житній». Зловмисник скористався неуважністю господині та викрав мобільний телефон вартістю близько 1000 гривень.

Оглянувши місце події, опитавши заявника та можливих свідків, правоохоронці встановили, що кримінальне діяння скоїв 23-річний місцевий житель. Нині триває його розшук.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чинним законодавством за таємне викрадення чужого майна передбачено покарання від штрафу до піврічного арешту або позбавлення волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники прокуратури ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ