Хмельниччина: рятувальники провели акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» у день міста

Хмельниччина: рятувальники провели акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» у день міста

15.09.15 08:01 0 498
13 вересня сотні красилівчан прийшли на головну площу, аби відсвяткували день народження свого міста. Не стали осторонь святкових заходів і рятувальники, які провели громадську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».

В рамках проведення акції окрім традиційного показу пожежної техніки і аварійно-рятувального обладнання, за допомогою якого вогнеборці щодня ліквідовують надзвичайні ситуації та рятують людей, викладачі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області розгорнули мобільний консультаційний пункт.

Отже містяни, особливо їх діти, із задоволенням приміряли на собі рятувальне спорядження, знайомились із героїчною професією рятувальника та мали можливість посидіти у справжньому пожежному автомобілі.

А в наметі мобільного консультаційного пункту малюки навчалися основам безпечної поведінки, засобами захисту органів дихання, приладами радіаційної та хімічної розвідки, вивчали розрізняти отруйні та їстівні гриби, вчились надавати першу медичну допомогу. Усі городяни отримували на згадку листівки та пам’ятки, а самі активні малюки – ще й сувеніри.

Голова Красилівської районної державної адміністрації Ніла Островська подякувала рятувальникам за те, що у день міста вони провели таку змістовну і корисну акцію, адже безпека красилівчан завжди була і є на першому місці.

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Где можно купить подарок ...
Наступна новина: У Житомирі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ