На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні бесіди із священнослужителями

На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні бесіди із священнослужителями

15.09.15 12:44 0 562
14 вересня в Свято-Михайлівському храмі відбулась спільна нарада настоятелів храмів Деражнянського району з рятувальниками щодо проведення роз'яснювальної роботи серед населення, дотримання правил пожежної та техногенної безпеки у приміщеннях культових споруд.

Начальник Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області Олег Кирилюк проінформував присутніх щодо виникнення пожеж в культових установах на території Хмельницької області в поточному році, нагадав основні правила пожежної безпеки в храмах під час богослужінь, застеріг від порушень правил експлуатації електричних побутових приладів та обігрівачів в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період. Особливу увагу він звернув на перевірку усіх приміщень та приладів після закінчення богослужінь.

Священнослужителі завірили рятувальників, що вони в подальшому будуть активно продовжувати інформаційно-роз’яснювальну роботу з прихожанами у храмах району, аби попередити виникнення пожеж, травмування та загибелі на них людей.

Наостанок, рятувальники подякували духовенству за співпрацю та висловили сподівання, що спільними зусиллями вдасться запобігти надзвичайним подіям.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ