На Хмельниччині рятувальники навчали мешканців приватних секторів правилам безпеки у побуті

На Хмельниччині рятувальники навчали мешканців приватних секторів правилам безпеки у побуті

15.09.15 11:02 0 520
Аби вплинути на свідомість громадян та попередити їх про суворе дотримання правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням та різного роду обігрівальними електроприладами шепетівські рятувальники здійснили подвірний обхід житлового сектору в населених пунктах Судилківської сільської ради.

Під час заходу рятувальники звертали увагу та вказували власникам будинків на недоліки щодо протипожежного стану пічного опалення, зокрема, на наявність тріщин у печах, на своєчасне їх очищення від сажі, на стан димоходів, електромережі, застосування саморобних запобіжників в електролічильниках. Крім того, під час інформаційно-роз’яснювальної роботи працівники ДСНС розповсюджували серед людей пам’ятки та надавали рекомендації щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Така робота ґрунтується на проведенні серед населення інструктажів та роз’яснювальної роботи, що направлена на те, щоб викликати у громадян почуття обережного ставлення до виконання елементарних правил безпеки життєдіяльності, уважного ставлення життя та здоров’я свого та оточуючих.

Шепетівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пару слов об ювелирных ...

КОМЕНТАРІ