На Хмельниччині рятувальники навчали мешканців житлового сектору правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчали мешканців житлового сектору правилам пожежної безпеки

15.09.15 09:28 0 552
Протягом усього року для рятувальників вкрай актуальним залишається питання щодо дотримання правил пожежної безпеки мешканцями житлових секторів. Саме тому, працівники ДСНС постійно застерігають жителів міста від необачних вчинків, що призводять до втрати майна, а інколи навіть до травм, чи ще гірше – до загибелі.

Так, 14 вересня рятувальниками 3-го Державного пожежно-рятувального загону було здійснено відпрацювання старої частини міста, помешкань одиноко-проживаючих, пристарілих людей та багатодітних сімей щодо дотримання ними правил пожежної безпеки в побуті.

Під час бесід рятувальники нагадали людям правила безпеки під час користування електричними приладами, а також про заборону спалювання сухої рослинності чи сміття поряд із житловими будинками. Не забули фахівці ДСНС довести до населення основні вимоги безпеки під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. А для того, щоб у будь-який час можна було пригадати правила безпеки, рятувальники залишили мешканцям листівки та пам’ятки застережливого характеру.

Шановні громадяни! Порушення правил поведінки в побуті може призвести до летальних наслідків! Будьте обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких!

3 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ