У Рівненській області за результатами обшуку у жителя м. Дубровиця вилучено 12,6 кг бурштину та 980 дол США

У Рівненській області за результатами обшуку у жителя м. Дубровиця вилучено 12,6 кг бурштину та 980 дол США

15.09.15 12:12 0 538
За дорученням прокуратури працівники Служби безпеки України та міліції провели обшук житлового господарства та автомобіля одного із мешканців м. Дубровиця, під час якого 11 вересня 2015 року виявили та вилучили 12,6 кг бурштину-сирцю, 980 дол США, а також записник з відомостями, які свідчать про зайняття останнім протиправної діяльності щодо скупівлі незаконно видобутого бурштину.

— Слідчі дії проведено на підставі ухвали суду у рамках кримінального провадження, розслідуваного за ч. 2 ст. 240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення), в ході якого одержано інформацію про незаконне придбання, зберігання та збут бурштину, — повідомив прокурор Дубровицького району Микола Федорчук.

Наразі проводяться слідчі дії з метою встановлення винних осіб у незаконному видобуванні бурштину та його організаторів.

Органи прокуратури Рівненської області у координації з іншими правоохоронними органами продовжують вживати рішучих заходів до протидії незаконним операціям із бурштином.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ