17.09 в Івано-Франківську відбудуться заходи з нагоди професійного свята – Дня рятівника

17.09 в Івано-Франківську відбудуться заходи з нагоди професійного свята – Дня рятівника

15.09.15 15:50 0 659
17 вересня своє професійне свято відзначають працівники пожежно-рятувальної служби України. З цієї нагоди в Івано-Франківську пройде ряд заходів.

О 09:30 заходи розпочнуться святковим Богослужінням до чудотворної ікони Пресвятої Богородиці Неопалима Купина в катедральному соборі Святого Воскресіння в Івано-Франківську.

По завершенні богослужіння відбудеться урочиста хода до Вічевого Майдану керівництва та працівників Управління ДСНС в області. Буде також продемонстровано й експонат виставки пожежно-рятувальної служби області – кінно-бочковий хід, який був на озброєнні пожежників Станіславова до 1924 року.

На Вічевому майдані проводитимуться заходи у рамках всеукраїнської громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

Також відбудеться підхід до преси начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Володимировича Чернецького.

Гості та мешканці міста дізнаються і історію становлення пожежно-рятувальної служби Прикарпаття (інсценізація подій минулого).

О 12:30 на вулиці Героїв-пожежних відбудеться поминальна панахида за душі вогнеборців, котрі загинули при виконанні службового обов’язку, а також покладання квітів до меморіальної дошки.

О 13:00 розпочнуться урочисті заходи з нагоди Дня рятівника на стадіоні імені Героїв Пожежних Управління ДСНС в області:

- присяга на вірність народу України слухачів курсів первинної професійної підготовки навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області;

- презентація творчого доробку і автограф-сесія провідного фахівця відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області Марії Микицей та презентація книги «Обраний» начальника ДПРЧ-15 м. Снятин Олександра Векерика;

- виставка робіт учасників конкурсу на кращий малюнок;

- демонстрація можливостей пожежно-рятувальної техніки.

Запрошуємо представників ЗМІ на наше свято.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Волині ...
Наступна новина: У Вінниці за тиждень набору ...

КОМЕНТАРІ