За минулі вихідні на Прикарпатті зареєстровано 7 пожеж

За минулі вихідні на Прикарпатті зареєстровано 7 пожеж

15.09.15 14:21 0 550
12 вересня о 18:53 в селі Микуличин Яремчанської міської ради виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено диван. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електроприладу. 12 вересня о 21:58 в селі Назавизів Надвірнянського району на одному із обійсть загорілася господарська будівля. Вогнем знищено частково дерев’яну обрешітку на площі 3 м.кв., пошкоджено покриття на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

13 вересня о 08:10 в селі Дубовиця Калуського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 30 м.кв., 2,5 т грубих кормів та пошкоджено стіни будівлі, 0,8 т грубих кормів. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

Того ж дня увечері в селі Яківка Тлумацького району з невстановленої поки що причини спалахнула літня кухня. Вогнем знищена покрівля на площі 48 м.кв. На пожежі врятовано житловий будинок.

Двічі за минулі вихідні на території області горіла суха трава та чагарники у Калуші та Надвірній. Попередніми причинами обох пожеж фахівці вважають необережне поводження з вогнем невстановленими особами.

З початку року на Прикарпатті виникли 2238 вогневих випадків, на яких загинули 37 осіб, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ