Вижницькі правоохоронці вилучили у буковинця макову соломку

Вижницькі правоохоронці вилучили у буковинця макову соломку

15.09.15 15:06 0 633
Раніше судимий чоловік наркозілля носив з собою в пакеті.

У ході відпрацювання території району працівники Вижницького райвідділу міліції на одній із вулиць міста Вашківці зупинили підозрілого чоловіка та запропонували показати, що знаходиться у нього в пакеті. Зловмисник не чинив опору міліціонерам. Під час огляду пакета у 31-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили 100 грам макової соломки.

Відомо, що зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів пов'язаних із незаконним обігом наркотиків. Чоловік пояснив міліціонерам, що макову соломку зберігав для власних потреб.

Вилучене наркозілля міліціонери направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ