На Вінничині за фактом загибелі 40-річного чоловіка під час будівельних робіт відкрито кримінальне провадження

На Вінничині за фактом загибелі 40-річного чоловіка під час будівельних робіт відкрито кримінальне провадження

16.09.15 12:52 0 549
У Вінниці під час будівельних робіт по вулиці Покришкіна загинув житель міста Рівне. Чоловік випав з дев'ятого поверху недобудованої багатоповерхівки.

14 вересня до міського відділу міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що з дев'ятого поверху недобудованого будинку по вулиці Покришкіна випав чоловік. Від отриманих травм потерпілий загинув.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 40-річний житель міста Рівне, який згідно укладеного ним договору працював на даному будівництві.

За даним фактом слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 271 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба Вінницького

міського відділу міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ