В Житомирській області рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

В Житомирській області рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

16.09.15 18:54 0 541
Рятувальники ДСНС України у Житомирській області регулярно проводять роз'яснювальну роботу серед відпочиваючих у найпопулярніших місцях відпочинку.

Кожної осені, за традицією, громадяни виїжджають на пікніки до лісу та до лісопаркових зон. Вони часто нехтують елементарними правилами пожежної безпеки під час відпочинку. Тоді зростає ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях.

Щоб запобігти біді та привернути увагу громадськості до проблем в екосистемах спеціалісти Житомирського міського відділу ДСНС України у Житомирській області провели рейд з метою недопущення виникнення пожеж в екосистемах. Вони розповіли житомирянам, як і де безпечно розводити багаття. А також нагадали, що порушення вимог пожежної безпеки в лісах тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність та відшкодування винуватцями завданих збитків.

Усім відпочиваючим були вручені листівки з експрес-інформацією, де було роз'яснено елементарні правила поведінки під час відпочинку поблизу водних об'єктів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині вперше ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ