В Житомирській області перевірка роботи голів РДА триває

В Житомирській області перевірка роботи голів РДА триває

16.09.15 19:38 0 592
14 вересня голові Житомирської обласної державної адміністрації Сергію Машковському прозвітували керівники Народицького та Новоград-Волинського районів. Тема розмови – стан підготовки об'єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2015/16 року, розрахунки за спожиті енергоносії, переведення котелень на альтернативні види палива, надання житлових субсидій населенню.

За словами голови Народицької РДА Віктора Пащука, всі заклади освіти та охорони здоров'я готові до опалювального сезону.

До управління праці та соціального захисту населення подано 1290 заяв на отримання субсидії, з них – 814 домогосподарств отримують державну допомогу.

Сергій Машковський не задоволений роботою районної влади щодо переходу котелень району на альтернативні види палива. Голова району скаржиться, що кошти не були виділені з державного бюджету.

«Ви не повинні надіятись на державу. Розробляйте проектно-кошторисну документацію, залучайте інвесторів, прораховуйте наперед. Це ваша задача», - сказав Сергій Машковський.

В Новоград-Волинському районі всі котельні на 100% готові до зими. В цьому році котельня Городницької ЗОШ була переведена на альтернативні види палива, що дасть економію близько 1 млн. грн..

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Психологическая помощь в ...

КОМЕНТАРІ