В Житомирській області конкурс на послуги психологічної реабілітації учасників АТО

В Житомирській області конкурс на послуги психологічної реабілітації учасників АТО

16.09.15 09:35 0 603
У 2015 році у Державному бюджеті за програмою «Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції» (КПКВК 2505150) передбачені кошти у сумі 49997,2 тис. гривень.

Закупівля послуг із здійснення реабілітаційних заходів здійснюється Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у порядку, визначеному Законом України «Про здійснення державних закупівель».

Відповідні соціальні послуги має отримати якнайбільша кількість учасників антитерористичної операції, до того ж послуги мають бути максимально доступними для них, в тому числі й територіально.

До участі у конкурсних торгах із закупівлі послуг з психологічної реабілітації за бюджетною програмою запрошуються підприємства, установи, організації та заклади будь-якої форми власності, які здійснюють заходи з соціально-психологічної реабілітації.

Участь у конкурсі можуть брати також волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім'ї та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).

Інформація щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщені на веб-сайті Служби http://dsvv.gov.ua/ та будуть розміщені на веб-порталі «Державні закупівлі».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині розшукали ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ