«Картку чернівчанина» впроваджуватимуть АТ «Ощадбанк» та ПАТ КБ «Хрещатик»

«Картку чернівчанина» впроваджуватимуть АТ «Ощадбанк» та ПАТ КБ «Хрещатик»

16.09.15 15:56 0 599
У проекті із впровадження в Чернівцях «Картки чернівчанина» будуть спільно брати участь дві банківські установи – АТ «Ощадбанк» та ПАТ КБ «Хрещатик», які подали найкращі пропозиції щодо реалізації технічних завдань цього проекту. Таке рішення прийнято 15 вересня на засіданні робочої групи за участю представників банків та департаментів і управлінь, задіяних у втіленні заходів проекту.

Обидві банківські установи готові взяти на себе усі фінансові витрати із впровадження « Картки чернівчанина» та забезпечити технічну підтримку цього проекту.

ПАТ КБ «Хрещатик» має позитивний досвід впровадження «Картки киянина» в Києві, АТ «Ощадбанк» реалізує подібний проект у Львові.

Наразі готується проект Меморандуму щодо реалізації проекту «Карта чернівчанина» та графік основних заходів проекту, які до кінця цього місяця будуть підписані міським головою Олексієм Каспруком та представниками АТ «Ощадбанк» і ПАТ КБ «Хрещатик».

Довідково.

«Картка чернівчанина» – іменна (з фото) електронна пластикова платіжна картка, яка є носієм персональних даних утримувача карти міжнародної платіжної системи. Її можна використовувати для здійснення в режимі он-лайн оплати послуг мобільного зв'язку, Інтернету, комунальних послуг, отримання кредитних коштів від банківських установ на пільгових умовах.

Картка міститиме інформацію щодо належності власника картки до пільгової категорії громадян і буде за згодою її власника використовуватися для отримання державних та місцевих пільг, а також знижок на оплату різних соціальних, медичних, побутових, готельно-ресторанних та туристично–екскурсійних послуг, товарів в аптечній та торгівельній мережах.

«Картка чернівчанина» в якості електронного посвідчення особи буде застосовуватися для для отримання різних видів довідок, запис на прийом до керівників органів місцевого самоврядування, підписання електронних звернень та електронних петицій до органів місцевого самоврядування.

Після запровадження у міському громадському транспорті електронного квитка ця картка зможе використовуватися в якості проїзного документу або платіжного засобу для оплати проїзду. Вона також даватиме можливість учням загальноосвітніх навчальних закладів міста розраховуватись за отримані послуги з харчування, інші послуги, які надаються міськими закладами освіти.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ