Волинянин вдруге вислухав вирок суду

Волинянин вдруге вислухав вирок суду

16.09.15 14:07 0 606
В період встановленого судом іспитового строку чоловік вчинив кримінальне правопорушення, а відтак знову опинився на лаві підсудних.

У 2012 році за вчинення крадіжки та хуліганства жителя міста Володимир-Волинський засуджено на рік та шість місяців позбавлення волі. Тоді суд призначив чоловікові три роки іспитового строку. Однак чоловік вже у квітні цього року скоїв новий злочин: із знайомим він обмінявся мобільним телефоном. Телефон знайомого підсудний здав в ломбард, а за тиждень попросив товариша повернути назад його засіб звя'зку. Свій телефон він отримав, однак чужого не повернув.

Зрозумівши, що чоловік не має наміру повертати телефон, потерпілий звернувся в міліцію. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

В результаті Володимир-Волинський міський суд ухвалив: визнати чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, та призначити покарання – один рік позбавлення волі. За сукупністю вироків, шляхом приєднання невідбутого покарання за попереднім вироком, чоловікові остаточно присуджено один рік і сім місяців ув'язнення. Окрім того, Феміда присудила стягнути з шахрая на користь потерпілого 3500 гривень матеріальної та 500 гривень моральної шкоди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині викрито ...

КОМЕНТАРІ