Луцьк: гарячу воду у місті подадуть найближчим часом

Луцьк: гарячу воду у місті подадуть найближчим часом

16.09.15 15:11 0 899
Міський голова Микола Романюк під час оперативної наради акцентував на окремих важливих питаннях. Зокрема, розпочато підготовку до формування бюджету міста на 2016 рік. Це стосується розпорядників коштів, пропозиції до бюджету необхідно подавати в управління фінансів та бюджету.

Йшла мова й про підготовку до опалювального сезону. За словами міського голови, така підготовка в місті триває. Можливо, під час сесії міської ради приймемо рішення про виділення певних коштів.

Щодо гарячої води, Микола Романюк зазначив, що він, як міський голова, безперечно несе відповідальність за ситуацію, що склалася.

За його словами, поточна заборгованість ДКП «Луцьктепло» становить 22,247 мільйона гривень, а 27,2 мільйона гривень - боргує населення підприємству за отримані послуги.

Міський голова вважає, що погано працюють з боржниками ДКП “Луцьктепло” та виконавча служба. Звичайно, до цього питання треба підходити виважено. У кожної людини є певні життєві обставини. Є такі, що не можуть погасити борг одразу, а є такі, що мають по 5 квартир, накопили величезні борги і роками їх не сплачують.

За словами Миколи Романюка, відповідно до попередніх домовленостей, вчора мали пустити газ до 24 котелень у місті. Але запуск котелень не відбувся, тому що ПАТ «Волиньгаз» не подав газ. “У найближчі дні питання вирішиться. Не зовсім зрозуміла ситуація з НАК “Нафтогазом”. Адже борги за газопостачання — не лише у Луцьку”.

Міський голова порушив й питання ремонту ліфтів у коооперативних будинках: “Будемо вносити корективи, щоб майже 100% будинків були поставлені у рівні умови щодо ремонту ліфтів. Адже досі в кооперативних будинках ремонти здійснюють 50 на 50, це при тому, що люди збиралися і виплачували кошти за ці квартири. А якщо житло людина отримала безкоштовно, то й ліфти ремонтують безкоштовно”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ