У Рівненській області рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності

16.09.15 09:46 0 616
14 вересня співробітники Сарненського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області для вихованців ДНЗ «Казка» с. Костянтинівка провели бесіду з безпеки життєдіяльності, ознайомили дітей із правилами безпечного відпочинку на природі, нагадали, як поводитися з вогнем та роз’яснили порядок дій при пожежі.

У ході бесіди, рятувальники звернули увагу дітей на необхідності дотримання правил безпечної поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, а також підозрілих предметів, щоб уникнути трагічних наслідків.

Працівники Держслужби з НС також розповідали про надзвичайні ситуації та події, на які доводиться реагувати пожежно-рятувальним підрозділам та про свої бойові будні.

Зустріч зі справжніми вогнеборцями неабияк зацікавила дітей і вони наввипередки задавали питання: «Скільки пожеж ви загасили?», «Скільки води вміщає пожежний автомобіль?», «А що робити коли знайшов міну?». Бесіда виявилася напрочуд цікавою та повчальною для дітлахів, адже отримані знання можуть знадобитися їм у повсякденному житті.

По завершенню зустрічі старшим груп було вручено інформаційні листівки та пам’ятки на різну тематику, а також всі присутні сфотографувалися на згадку.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ