Рівненщина: на Дубровиччині під час вирубки дерев загинув лісник

Рівненщина: на Дубровиччині під час вирубки дерев загинув лісник

16.09.15 08:06 0 584
Трагедія сталася у лісовому масиві неподалік села Лісове. Під час вирубки лісу загинув 35-річний працівник місцевого лісгоспу, а 49-річний житель села Сварицевичі отримав травми.

Подія трапилась 14 вересня близько обіду. Під час виконання робіт із санітарної вирізки дерев 35-річний житель села Сварицевичі, який працював лісником, від удару стовбуром дерева помер на місці.

Слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження отримав також і 49-річний односельчанин загиблого. Життю цього чоловіка нічого не загрожує, однак зараз він перебуває у Дубровицькій центральній районній лікарні.

Як пояснив постраждалий, напередодні трагедії до нього звернувся лісник із проханням допомогти із вирубкою лісу. У той момент, коли трелювали (підтягували) зрізане дерево, трактор зачепив його стовбур, який впав на 35-річного чоловіка.

Згідно із судово-медичною експертизою смерть настала від удару стовбуром дерева по голові.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Житомирщини ...
Наступна новина: На Вінничині з понівеченого ...

КОМЕНТАРІ