На Рівненщині водії збили трьох пішоходів та залишили місце пригоди (+фото)

На Рівненщині водії збили трьох пішоходів та залишили місце пригоди (+фото)

16.09.15 11:20 0 632


Працівники Державтоінспекції Рівненської області оперативно встановили та розшукали два автомобілі, водії яких здійснили наїзди на пішоходів та після скоєння ДТП зникли у невідомому напрямку.

13 вересня близько півночі в селі Бистричі Березнівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Невідомий водій, рухаючись зі сторони села Колодязне в напрямку села Іванівка, здійснив наїзд на двох пішоходів, 18-річного та 20-річного жителів Березнівського району. Після скоєння ДТП водій залишив місце пригоди.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловіки отримали тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги в травматологічному відділенні Березнівської ЦРЛ були відпущені додому.

Прибувши на місце пригоди, за показами свідків, правоохоронці з'ясували марку та колір автомобіля, а також причетну до наїзду на пішоходів особу. Незадовго до скоєння пригоди, чоловіка бачили односельчани. Він, будучи напідпитку, сідав за кермо свого автомобіля.

За годину працівники ВДАІ з обслуговування Березнівського району розшукали автомобіль «ВАЗ-2106» та водія. Легковик стояв неподалік від місця ДТП із пошкодженнями, характерними для цієї пригоди, а її винуватець, 34-річний житель Березнівського району, знаходився удома.

Згодом результати освідчення у медзакладі підтвердили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння.

Того ж дня, близько 2-ї години ночі, в селі Мощаниця Острозького району, водій автомобіля «ВАЗ-21063» здійснив наїзд на пішохода. Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди керманич зник з місця події у невідомому напрямку.

Внаслідок ДТП 15-річна жителька Острозького району отримала тілесні ушкодження, з якими була доставлена в приймальне відділення Острозької райлікарні.

Правоохоронці розшукали транспортний засіб, який знаходився на подвір'ї за місцем проживання винуватця автопригоди.

Завдяки оперативним діям працівників Державтоінспекції вдалося відшукати і водія, 20-річного жителя Острозького району, який підозрюється у скоєнні цієї ДТП.

Чоловіка правоохоронці доставили в медзаклад для проведення освідчення на стан алкогольного сп'яніння, який показав 1,8 проміле.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини вказаних дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ