На Тернопіллі триває ліквідація пожежі покладів торфу поблизу села Борсуки (ОНОВЛЕНО)

На Тернопіллі триває ліквідація пожежі покладів торфу поблизу села Борсуки (ОНОВЛЕНО)

16.09.15 11:40 0 539
Триває ліквідація пожежі осередків торфу на відкритій території (пасовищі) поблизу села Борсуки Лановецького району. Рятувальники гасять торф, що горить на глибині від 0,5 до 1 метра, на загальній площі близько 1,3 га.

Станом на 14 вересня залишилось погасити близько 0,65 га покладів торфу. На до ліквідації пожежі залучено 4 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу, також працює оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області на чолі із заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким.

Особлива увага вогнеборців зосереджена на недопущення розповсюдження полум’я в напрямку Магістрального газопроводу «Торжок - Долина», розташованого поряд з місцем пожежі.

14 вересня місце події відвідав перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крісак, у супроводі начальника Управління ДСНС області полковника служби цивільного захисту Віктора Маслея. В Лановецькому районі керівники провели ряд установчих нарад, на яких визначили чіткі завдання спрямовані на недопущення виникнення надзвичайної ситуації, а також вирішили питання щодо виділення необхідної кількості пально-мастильних матеріалів для забезпечення роботи техніки, задіяної на ліквідації пожежі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аграрії Вінниччини ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ