У Львові правоохоронці встановили особу шахрая,який видурив у неповнолітнього 7,5 тисяч гривень

У Львові правоохоронці встановили особу шахрая,який видурив у неповнолітнього 7,5 тисяч гривень

16.09.15 16:04 0 577
Із заявою про те, що зловмисник завдав збитки на загальну суму 7,5 тисяч гривень, звернувся до Шевченківського райвідділу міліції батько неповнолітнього. Чоловік розповів, що невідомий видурив гроші у його 16-річного сина.

За словами першого заступника начальника Шевченківського райвідділу міліції підполковника міліції Роман Дзюдзя, було встановлено, що до злочину причетний чоловік, який орендував квартиру в тому ж будинку, де мешкає заявник.

Увійшовши в довіру до юнака, шахрай декілька разів просив у нього гроші в борг. Неповнолітній, маючи вільний доступ до сімейної «каси», позичав йому. Коли ж сума сягнула 7500 гривень, тимчасовий сусід з'їхав з орендованої квартири, не віддавши боргу.

За фактом шахрайства у Шевченківському райвідділі міліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: «Обирай! Змінюй! ...

КОМЕНТАРІ