Чернігів: Розпалювати багаття – заборонено!

Чернігів: Розпалювати багаття – заборонено!

16.09.15 14:14 0 595
В осінню пору року гострим залишається питання спалювання різного типу сміття на території загального користування та домоволодінь. Зазвичай, це стосується мешканців приватного сектору, які після прибирання садибних ділянок починають спалювати залишки рослинності, не зважаючи на неодноразові попередження екологічної інспекції. Адже смог негативно впливає на здоров'я мешканців нашого міста. Також, дуже турбує й захаращення міської території, поява несанкціонованих сміттєзвалищ.

Екологічна інспекція нагадує, що дані діяння є порушенням ст. 152 КУпАП, пунктів 10.2.12 (розпалювати багаття у не відведених для цього місцях) та 10.2.26 (Спалювати опале листя, побутові, промислові та інші відходи на території юридичних осіб, домоволодінь, парків, скверів, садів, рекреаційних зон та майданчиків, пам'яток культурної та історичної спадщини, пляжів, кладовищ, інших територіях загального користування, на прибудинкових територіях, територіях будівель та споруд інженерного захисту територій) та 10.2.1 (Захаращувати територію міста, власні та прилеглі території будівельними, в тому числі сипучими матеріалами, конструкціями, тарою, сільськогосподарською сировиною, сміттям, побутовими відходами, відходами виробництва, накопиченням снігу та криги, влаштовувати звалища, складання гною) «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова», і тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафних санкцій від 340 до 1700 грн.

Екологічна інспекція наголошує, що з початку вересня і по теперішній час її співробітниками проводиться робота по виявленню та притягненню до відповідальності даних порушників.

Чекаємо Ваших пропозицій, зауважень та побажань за адресою: м. Чернігів, пр-т Перемоги 63, тел. 67-28-25, або за телефоном «гарячої лінії» 97-41-41.

Детальніше ознайомитися з «Правилами благоустрою… м. Чернігова» ви маєте можливість на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

За інформацією екологічної інспекції КП "АТП -2528" міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині викрито ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ