На Тернопіллі розпочали фінансування проектів по фонду регіонального розвитку

На Тернопіллі розпочали фінансування проектів по фонду регіонального розвитку

16.09.15 11:21 0 551
Про стан фінансування та освоєння коштів по фонду регіонального розвитку йшлось 14 вересня під час скайп-наради з головами РДА під керівництвом голови Тернопільської облдержадміністарції Степана Барни.

В області до кінця року планують завершити 39 проектів. Це 9 проектів в галузі освіти, 3 – в галузі охорони здоров'я, 3 – у сфері культури, 2 – у галузі соціального захисту, 1 – у галузі спорту, 4 - з енергозбереження у сфері теплопостачання (реконструкція котелень з встановленням котлів на альтернативному виді палива), 2 – паливних у закладі соціального захисту, 15 – у житлово-комунальному господарстві.

Степан Барна зазначив, що роботи слід провести в оперативному порядку.

«Кожен керівник району є відповідальним за дані об'єкти. Роботи мають бути виконані якісно та оперативно. Визначені обєкти інфрастурктури – це школи, дитсадки, медичні заклади, обєкти енергоефективності. Тому ці завдання є пріоритетними, адже від їх виконання залежить підвищення рівня життя краян», - зазначив Степан Барна.

Із фонду регіонального розвитку передбачено 98 млн грн для реалізації цих проектів в області. Частина коштів у сумі близько 24 млн грн уже поступила і освоюється.

«Розпочалось фінансування таких об'єктів – Шумський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних людей, реконструкція будівель під геріатричний будинок у с. Великі Дедеркали Шумського району, реконструкція будівлі під дитячий садок у с. Рудка Кременецького району, реконструкція даху районної комунальної установи «Меморіальний комплекс-музей «Молотківська трагедія» у с. Молотків Лановецького району, будинок культури в с. Білобожниця Чортківського району, будівля клубу і амбулаторії сімейної медицини в с. Нагірянка Чортківського району, районна комунальна дитячо-юнацька спортивна школа у Чорткові. Подали документи в головне управління Державної казначейської служби по наступних об'єктах – підвідний газопровід до села Кривче Борщівського району, загальноосвітня школа на 126 учнів у с. Соколів Теребовлянського раойну, котельні із встановленням котла на альтернативному виді палива у смт. Великі Бірки Тернопільського району, у Чорткові та Кременці», - повідомив тимчасово виконувач обов'язків начальника управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації Віктор Кузяк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ