Розпочалося командно-штабне навчання Кам’янець-Подільською районною ланкою територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області

Розпочалося командно-штабне навчання Кам’янець-Подільською районною ланкою територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області

16.09.15 14:36 0 577
15 вересня під керівництвом голови районної державної адміністрації Василя Сукача та начальника управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької обласної районної державної адміністрації Євгена Данилюка розпочалося командно-штабне навчання Кам’янець-Подільською районною ланкою територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області на тему: «Дії органів управління, сил і засобів цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру та терористичних проявів».

Метою навчань є перевірка готовності сил цивільного захисту району до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру та терористичних проявів, вдосконалення практики та навичок керівного складу, органів управління, галузевих ланок щодо організації проведення аварійно-рятувальних робіт, а також у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та захисту населення, визначення стану готовності територіальної підсистеми цивільного захисту Хмельницької області та її ланок до вирішення завдань цивільного захисту в мирний час та в особливий період.

До проведення навчань залучені начальники служб цивільного захисту Кам’янець-Подільського району, окремі селищні та сільські голови. Другий державний пожежно-рятувальний загін, як складова Кам’янець-Подільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області, залучався до ліквідації умовних надзвичайних ситуацій в с. Слобідка-Кульчіївецька та смт. Стара Ушиця.

2 ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ