На Хмельниччині рятувальники навчають мешканців сіл правилам безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники навчають мешканців сіл правилам безпеки життєдіяльності

16.09.15 08:24 0 587
15 вересня фахівці Полонського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області здійснили планове відпрацювання Буртинської сільської ради щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій, травмування та загибелі на них людей.

Під час профілактичного відпрацювання було охоплено чотири населені пункти, а також здійснені комісійні обстеження помешкань одиноких пристарілих громадян, щодо відповідності їх помешкань вимогам пожежної безпеки.

Також, з мешканцями населених пунктів проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності, під час чого серед мешканців сіл були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Завітали рятувальники і до Буртинської школи, де з учнями та педагогами провели лекцію щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісових масивах та в побуті. Не оминули фахівці ДСНС і питання щодо попередження травмування людей під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Подібні заходи здійснюються у всіх районах області, адже профілактика пожеж та надзвичайних ситуацій різного характеру дозволяє мінімізувати їх наслідки та врятувати від нещасних випадків наших співвітчизників.

Полонський районний сектор

ГУ СНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ