В Чернігівській області піротехніки ДСНС знищили 26 вибухонебезпечних предметів часів війни

В Чернігівській області піротехніки ДСНС знищили 26 вибухонебезпечних предметів часів війни

16.09.15 11:01 0 573
14 вересня близько 08:00 мешканець Корюківського району під час полювання виявив у пересохлому озері урочища "Кругле", що біля с. Шишківка, 11 мінометних мін часів Другої Світової війни. Чоловік повідомив про небезпечні знахідки рятувальників.

На місце пригоди прибули фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області. Під час обстеження прилеглої території рятувальники виявили додатково ще 2 мінометні міни калібром 50 мм, 2 артилерійські снаряди калібром 76 мм, 4 постріли для гранатометів та 7 підривників до артилерійських снарядів. Спецавтомобілем боєприпаси вивезли у безпечне місце та о 19:00 знищили шляхом направленого підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян проявляти обережність у разі виявлення вибухонебезпечних або схожих на них предметів. В жодному разі не можна боєприпаси переносити, перекочувати, кидати у вогнище. У разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно зателефонувати рятувальникам за номером 101, або правоохоронцям за номером 102.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ