Команда юних інспекторів руху з Львівщини увійшла до числа кращих на Всеукраїнських змаганнях ЮІР

Команда юних інспекторів руху з Львівщини увійшла до числа кращих на Всеукраїнських змаганнях ЮІР

16.09.15 15:54 0 662
В Одесі, на базі дитячого центру «Молода гвардія», відбувся Всеукраїнський фінал змагань загонів юних інспекторів руху. У цьогорічному зльоті взяли участь 25 команд. За підсумками конкурсу, ЮІРівці з Львівської області посіли шосте місце.

Урочисте відкриття 39-го зльоту відбулось 6-го вересня, а вже наступного дня команди вирушили на етапи змагань.

Юні помічники ДАІ демонстрували жести регулювальника, із неабиякою вправністю керували велосипедом.

ЮІРівці також демонстрували свої знання із Правил дорожнього руху, розповідали, як слід надавати першу медичну допомогу постраждалим у ДТП.

Як завжди, яскравим та видовищним був виступ «Агітбригади». Аби одержати найвищий бал за цей конкурс, школярі мали підготувати справжній театралізований урок із безпеки дорожнього руху.

Окрім цього, ЮІРівці представили на розгляд журі свої творчі роботи – плакати із соціальною рекламою. Свої звернення діти адресували усім учасникам дорожнього руху – просили водіїв бути більш уважними та дбати про безпеку дітей.

За підсумками всіх етапів Всеукраїнських змагань, команда «Зелений вогник» із 42-ї школи міста Львова, виборола шосте місце у конкурсі, а капітан загону, Ярина Малиш, одержала відзнаку у номінації «Кращий регулювальник».

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: «Картку чернівчанина» ...

КОМЕНТАРІ