На Вінничині калинівський район має одну з найкращих інфраструктур для реалізації промислових проектів,- Валерій Коровій (+фото)

На Вінничині калинівський район має одну з найкращих інфраструктур для реалізації промислових проектів,- Валерій Коровій (+фото)

17.09.15 08:10 0 586
Таке переконання голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій висловив 15 вересня під час відвідин окремих підприємств Калинівщини. Метою такої поїздки стало ознайомлення керівника області з промисловим потенціалом району.

Очільник Вінниччини, зокрема, оглянув виробничі потужності ПрАТ «Калинівський машинобудівний завод», який виробляє обладнання для цукрової та молочної промисловості, хлібопекарського виробництва, а також працює над виготовленням автомобілерозвантажувальної техніки. Ознайомився з роботою приватного акціонерного товариства «Калина», основним видом діяльності якого є виготовлення швейних виробів легкого асортименту на замовлення країн Європи. А також відвідав ТОВ «Голландський корм» у селі Корделівка, орієнтоване на реалізацію кормів для тварин.

«В Калинівському районі одна з найкращих інфраструктур для реалізації промислових проектів. І те, що ми тут побачили, свідчить, що район на правильному шляху. Адже Україна і Вінниччина розглядається як потенційно привабливе середовище для інвестування промислового капіталу», - прокоментував свій візит голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

За словами керівника регіону, обставини нині складаються так, що останні інвестиції, вкладені у створення промислових об'єктів у місті Вінниці, були досить потужні з точки зору енерговитрат. Відтак постає питання щодо необхідності модернізації енергетичних потужностей обласного центру. «Тому ми розглядаємо інші майданчики, інші варіанти, які можемо запропонувати потенційним компаніям, що інвестують саме промисловий капітал. І перебування в Калинівському районі підтверджує, що тут є цікаві об'єкти, є можливі інвестиційні майданчики, і тут можна швидко реалізовувати проекти», - відзначив Валерій Коровій.













































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Художній музей Луцька ...

КОМЕНТАРІ