В Житомирській області який район спрацював найкраще?

В Житомирській області який район спрацював найкраще?

17.09.15 10:28 0 526
Вчора, 15 вересня, керівники Черняхівського та Чуднівського районів доповіли голові Житомирської ОДА Сергію Машковському про готовність до осінньо-зимового періоду.

За словами голови Черняхівської райдержадміністрації Анатолія Підлісного, 24 котельні у сфері освіти повністю готові до опалювального сезону. 3 котельні в районі планується перевести на альтернативні види палива. В комунальних підприємствах проведені необхідні ремонтні роботи. На проблемною залишається лише 1 котельня в Головино.

В Черняхівському районі за новим порядком вже 2302 домогосподарства отримали житлові субсидії за новим порядком. Здійснюються виїзди робочої групи у віддалені села, де на місцях приймаються документи у населення на оформлення субсидій. Голова РДА пообіцяв, що з цього питання район до 15 жовтня вийде на показник 100 %.

Сергій Машковський звернув увагу Анатолія Підлісного на необхідність оптимізації у сфері охорони здоров'я Черняхівщини.

У Чуднівському районі функціонує 45 котелень, які вже на 100 % готові до нового опалювального сезону. Заборгованість за енергоносії відсутня. Лікарні та амбулаторії також готові до настання холодів, одна котельня у сфері охорони здоров'я потребує переведення на альтернативні види палива.

Проте у цьому районі існує особлива проблема з дорожнім господарством. На Чуднівщині є села, в яких взимку снігові замети сягають 4 метрів. Техніки, яка могла б справитися з такою ситуацією, немає навіть на території всієї Житомирської області. Голова Чуднівської РДА Петро Яригін розповів, що з року в рік ця проблема існує, і досі ще не знайдено рішення для її ліквідації.

В районі планується виділити 50 тисяч на програму з енергоефективності.

Крім того, ще у червні було виділено більше 75 тис. грн на соціальних захист населення при підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги. На вже призначено 2604 житлових субсидій, з яких 2222 за новим порядком.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині правоохоронці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ