У Чернівцях міліціонери спіймали зловмисника,який обкрадав місцевих жителів

У Чернівцях міліціонери спіймали зловмисника,який обкрадав місцевих жителів

17.09.15 09:45 0 548
Майно громадян чернівчанин зазвичай викрадав із підвальних приміщень та службових кабінетів. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Співробітники Першотравневого райвідділу міліції, у ході проведення оперативно-розшукових дій, встановили причетність 25-річного мешканця Чернівців до скоєння трьох крадіжок. Так, молодик із підвального приміщення 24-річної чернівчанки поцупив 6 вудочок, рибальські снасті, болгарку, електролобзік та електродрель. Завдані збитки заявниця оцінила у суму понад 11 тисяч гривень. З підвалу 31-річного чернівчанина буковинець викрав перфоратор. А зі службового кабінету лікарні швидкої медичної допомоги поцупив системний блок та монітор.

До приміщень зловмисник проникав шляхом пошкодження замків вхідних дверей.

Хлопець зізнався правоохоронцям у скоєних злочинах та розповів, що для того, аби «не попастися» та «не засвітити» крадене, чужі речі продавав на автовокзалі міста Чернівці приїжджим.

Міліціонери з'ясували, що чернівчанин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За словами начальника першотравневого райвідділу міліції Іона Шалара, за всіма фактами крадіжок слідчі розпочали кримінальні провадження, передбачені ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу фігуранту.

Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність молодика до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Луцьк: любителів футболу ...

КОМЕНТАРІ