19 вересня на Соборній площі – ярмарок  для юних чернівчан

19 вересня на Соборній площі – ярмарок  для юних чернівчан

17.09.15 12:26 0 564
Ярмарок дитячого дозвілля відбудеться в суботу 19 вересня на Соборній площі. Що цікавого очікує чернівецьку молодь на цьому заході, розповіли під час брифінгу начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Світлана Скригунець, начальник управління з фізичної культури та спорту Дмитро Макаренко, заступник директора департаменту економіки Руслана Сідляр та заступник начальника міського управління культури Галина Крупа.

Під час ярмарку відвідувачі зможуть ознайомитись з роботою центрів дитячої творчості, різноманітних гуртків, будуть проведені майстер-класи. Вихованці спортивних шкіл та фітнес-клубів продемонструють свою майстерність, також до заходу долучаться музичні та художня школи міста. Під час ярмарку можна буде записатись в гуртки чи секції, зіграти в міні-гольф, теніс та морський більярд, придбати спортивний інвентар та обладнання, спорядження для активного відпочинку, велосипеди. Для батьків дітей з особливими потребами працюватиме на ярмарку клуб «Паросток» і дитячо-юнацька спортивна школа «Інваспорт», куди можуть записатись діти з обмеженими фізичними можливостями.

Багато різноманітних сюрпризів обіцяють організатори ярмарку, зокрема розігруватимуться квитки на футбольний матч, який відбудеться 20 вересня. Також під час ярмарку чернівецькі кондитери запропонують свіжу смачну випічку.

Початок ярмарку о 10 годині, офіційне відкриття о 12 годині. Запрошуємо чернівчан і гостей міста відвідати ярмарок дитячого дозвілля, на якому кожен знайде для себе і своїх дітей багато цікавого і корисного.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ