Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

17.09.15 08:10 0 505
За останню добу в Чернівецькій області виникло 3 пожежі. Так, у селі Горішні Шерівці Заставнівського району горіла господарська будівля. Складність пожежі полягала в тому, що сама будівля була повністю дерев’яною, а всередині зберігалися сіно та дрова. Через це полум’я швидко поширювалося по споруді. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. На місце події були направлені рятувальники міста Чернівці та Заставна. Вогнеборці ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. Вогнем знищено господарську будівлю, 6 тонн сіна.

Ще одна господарська будівля горіла в смт. Глибока по вул. Вишневій. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 14 смт. Глибока, який оперативно прибув за місцем виклику, оперативно ліквідував пожежу. Завдяки цьому вдалося запобігти перекиданню полум’я на розташовану поруч ще одну господарську будівлю.

В селі Шепіт Путильського району виникла пожежа в лісопильному цеху. Пожежно-рятувальний підрозділ смт. Путила та місцева пожежна команда села Селятин відразу виїхали на ліквідацію пожежі. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Загиблих та травмованих на пожежах, які виникли минулої доби, немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Художній музей Луцька ...

КОМЕНТАРІ