На Буковині міліціонери "на гарячому" спіймали крадіїв пального

На Буковині міліціонери "на гарячому" спіймали крадіїв пального

17.09.15 13:34 0 491
Двоє мешканців Хотинського району встигли із автомобіля буковинця злити 60 літрів дизпалива. Їхні протиправні дії припини працівники Хотинського райвідділу міліції.

Як розповів заступник начальника Хотинського РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Ранський, співробітники місцевого райвідділу міліції проводили відпрацювання території району. На одній із вулиць села Владична увагу правоохоронців привернули двоє чоловіків, які нишпорили біля припаркованого автомобіля. Як з'ясувалося, саме в цей час чоловіки зливали пальне із чужого транспортного засобу. З місця скоєного злочину міліціонери вилучили каністри із 60 літрами пального, шланги та інші речові докази, які вказують на протиправні дії зловмисників.

Міліціонери встановили особи чоловіків. Ним виявилися 51-річний та 21-річний мешканці села Зарожани. Молодший із них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Коли зловмисники зрозуміли, що їх викрили, зізналися правоохоронцям у скоєному та розповіли, що до сусіднього села приїхали на власному транспорті.

Згодом працівники міліції встановили і власника автомобіля з якого злили дизпаливо. Потерпілий звернувся до працівників міліції із заявою про скоєний злочин та подякував за професійні дії.

За даним фактом працівники міліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років.

Також правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до скоєння аналогічних злочинів на території району.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій область
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ