В Закарпатській області пожежу в дерев’яних новобудовах приборкували місцеві рятувальники

В Закарпатській області пожежу в дерев’яних новобудовах приборкували місцеві рятувальники

17.09.15 14:33 0 546
Учора, 15 вересня, вночі горіли новобудови дерев’яних будинків, що в селі Поляна Свалявського району (урочище Медвеже).

Повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу надійшло об 23:45. До місця виклику негайно поспішили чергове відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини зі Сваляви та вогнеборці місцевої пожежної команди села Поляна.

На час прибуття підрозділів ДСНС, три будинки вже були майже повністю охоплені полум’ям, четвертий частково. Існувала реальна загроза перекидання вогню на п’яту новобудову, яка знаходиться за кілька метрів від інших. Але професіонали зуміли врятувати споруду від зазіхання стихії. Об 00:19 пожежу було локалізовано, а об 01:42 повністю ліквідовано.

Згодом з’ясувалося, що спочатку люди намагалися власними силами загасити осередки пожежі, а коли це не дало бажаних результатів: стихія почала набирати все більшої сили, тоді лише зателефонували на «101». Остаточну причину пожежі та збитки від неї встановлюють компетентні органи. Очевидці кажуть, що новобудови зайнялися одночасно.

У результаті пожежі знищено три недобудовані дерев’яних будинків, площа яки складає 65м2, та пошкоджено ще одну аналогічну споруду площею 48 м2 та наявне в них майно. П’яту новобудову врятували від вогню бійці ДСНС.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Чернівцях працівники ...

КОМЕНТАРІ