У Рівненській області рятувальники прийняли участь в об’єктовому навчанні щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на залізничному транспорті

У Рівненській області рятувальники прийняли участь в об’єктовому навчанні щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на залізничному транспорті

17.09.15 12:49 0 577
15 вересня на залізничній станції Здолбунів за участю рятувальників Головного управління ДСНС у Рівненській області було проведено об’єктове навчання щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на залізничному транспорті.

Метою навчань була перевірка відпрацьованого плану оповіщення та дій керівного і чергово-диспетчерського складу апарату залізничної станції у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного і природного характеру. Організація оповіщення і збору керівного складу цивільного захисту об’єкта. Відпрацювання практичних навиків виконання заходів щодо оповіщення працівників, а також пасажирів та населення яке може потрапити в зону надзвичайної ситуації на залізниці. Проведення евакуації з небезпечної зони. Удосконалення управління силами цивільного захисту об’єкта при виконанні заходів щодо ліквідації наслідків при винекнені НС, взаємодія з силами швидкого реагування Державної служби з надзвичайних ситуацій, службами цивільного захисту району. Удосконалення практичних навиків при отримані інформації про виникнення НС працівниками чергово-диспетчерського апарату підрозділів об’єкта, своєчасне доведення до керівного складу та орієнтування в складній ситуації, професійний підхід до виконання завдань без ризику для здоров’я і життя. Навчання в практичних діях у проведенні комплексу робіт по зменшенню наслідків НС, ліквідації наслідків НС, проведення евакуаційних, протипожежних і медико-санітарних заходів.

Для участі в об’єктових навчаннях був залучений пожежно-рятувальний підрозділ Здолбунівського районного сектору, аварійна бригада Здолбунівськолго РЕМ ПАТ «АЕС Рівнеобленерго», працівники Рівненської дирекції залізничних перевезень» ДТГО «Львівська залізниця», медики, правоохоронці, представники органів місцевої влади. Також до навчань був залучений пожежний потяг.

Здолбунівський районний сектор

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ