На Рівненщині правоохоронці вилучили бурштин на понад мільйон гривень

На Рівненщині правоохоронці вилучили бурштин на понад мільйон гривень

17.09.15 10:22 0 537
Учора ввечері працівники міліції та СБУ у жителя с. Бережки Дубровицького району вилучили майже 25 кг бурштину-сирцю, орієнтовна вартість якого понад мільйон гривень.

– Під час санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України працівники міліції райвідділу спільно із представниками СБУ в області у 52-річного жителя с. Бережки вилучили майже 25 кг бурштину-сирцю та ваги, – повідомив начальник Дубровицького РВ УМВС Сергій Родзін. – Каміння чоловік зберігав у будинку та підсобному господарстві. У місцевого населення він скуповував «сонячне» каміння з метою подальшого збуту. Орієнтовна вартість вилученого сягає 1 мільйон 150 тисяч гривень.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за статтею 198 Кримінального кодексу України (Придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом), а бурштин-сирець вилучено. За скоєне, жителю Дубровицького району загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчани зможуть ...
Наступна новина: На Волині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ