Високопосадовець Рівненської обласної державної адміністрації одержав 9 тис грн неправомірної вигоди

Високопосадовець Рівненської обласної державної адміністрації одержав 9 тис грн неправомірної вигоди

17.09.15 16:52 0 625
У результаті спільних скоординованих дій прокуратури Рівненської області з працівниками УСБ України в області 15 вересня 2015 року викрито директора одного із Департаментів Рівненської обласної державної адміністрації, яка вимагала та одержала 9 тисяч гривень неправомірної вигоди.

За вказану суму жінка-посадовець органу влади, використовуючи свої службові повноваження та пов'язані із цим можливості, сприяла директору одного із підприємств у безперешкодному фінансуванні договору щодо оздоровлення осіб, постраждалих внаслідок ЧАЕС.

На цей час слідчими УСБ України в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням). Проводяться слідчі дії.

Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України, їй повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі 19-20 вересня ...

КОМЕНТАРІ