У Луцькій міській раді відбулася зустріч з представниками Британської ради

У Луцькій міській раді відбулася зустріч з представниками Британської ради

17.09.15 09:10 0 551
З 14 по 19 вересня у Луцьку триває всеукраїнський з'їзд Британської ради в Україні “Aktive Citizens”. У його рамках у залі засідань міської ради відбулася зустріч учасників семінару з керівниками Луцької міської ради та обмін досвідом.

Автор програми “Aktive Citizens”, гранд-фасилітатор Майк Волдрон повідомив, що ця програма діє у 42 країнах світу, 105 тисяч осіб, пройшовши навчання, реалізовують власні проекти. “Ми допомагаємо розвивати індивідуальні здібності гіперактивних громадян, які йдуть попереду часу”, - сказав Майк Волдрон. Він акцентував на тому, що має честь перебувати у Луцьку, адже Уряд Британії приділяє велику увагу налагодженню міжкультурних відносин. А тому ця програма активно втілюються не тільки у Луцьку, Україні, Європі, а й у 42 країнах на різних континентах.

Секретар міської ради Сергій Григоренко привітав гостей у нашому місті від себе особисто, міського голови Миколи Романюка та громади міста. Подякував представникам Британської ради за підтримку та Уряду Британії, який допомагає Україні у цей непростий час. Запросив гостей відвідати Луцький замок, інші історико-культурні пам'ятки та музеї міста. Сергій Григоренко розповів про відкритість міської влади, роботу з молоддю та презентував Програму підтримки ініціатив жителів Луцька на 2015-2016 роки, яка реалізовується з метою формування відповідального суспільства. Він розповів про те, що на конкурс надійшло 71 анкета, 50 із них були допущенні до участі у конкурсі. За них проголосувало 14649 громадян. Сергій Григоренко детально розповів про 12 ініціатив, які стали переможцями. Він зазначив, що чим більше буде небайдужих людей, тим ефективнішою буде влада.

Голова ради правління ЛМ СГО “Молодіжна платформа” Захар Ткачук зазначив, що вже більше 100 молодих волинян пройшли навчання за цією програмою та презентував програму “Активні громадяни”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Чернівцях розпочався ...

КОМЕНТАРІ