Підписаний Протокол про наміри з міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа»

Підписаний Протокол про наміри з міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа»

17.09.15 17:47 0 573
Тернопільська область пройшла відбір та обрана як пілотна для реалізації Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні», яка впроваджується Фондом Східна Європа та партнерами.

«8 вересня поточного року був підписаний Протокол про наміри з міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» згідно якого розпочато п'ятирічну співпрацю з покращення ділового клімату і економічного зростання, — повідомляє директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Галина Воляник. — Пріоритетні напрямки даної програми: державна підтримка малого і середнього бізнесу в Україні; реформування адміністративних послуг; оподаткування у сфері малого і середнього бізнесу; сприяння експортній діяльності підприємництва».

Окрім того, департаментом економічного розвитку розроблено проект та подано заявку на участь області у програмі ЄС з підтримки малого і середнього бізнесу в Україні (EU SURE), яка впроваджується Мінекономрозвитку України.

Оскільки на Тернопільщині практично відсутня інфраструктура підтримки інвестування та бізнесу даний проект — вкрай важливий.

Для реалізації даної програми Україні уже виділено європейськими партнерами 55 млн. євро. В рамках програми передбачається створення центрів підтримки підприємництва в 15 регіонах України в яких місцеві й міжнародні консультанти допомагатимуть підприємцям ставати більш конкурентними, а інвесторам знаходити перспективні сегменти економіки для інвестування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ