В Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області - День відкритих дверей

В Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області - День відкритих дверей

17.09.15 15:26 0 551
16 вересня напередодні професійного свята – Дня рятівника – на базі виставки пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС України в Івано-Франківській області триває День відкритих дверей.

в гості до рятувальників завітало близько двох сотень мешканців області, серед яких були як діти, так і дорослі. Як зазвичай, найактивнішими відвідувачами були наймолодші мешканці обласного центру - школярі.

Перш за все рятувальники розповіли присутнім про бойові будні, випадки пожеж та ін­ших надзвичайних ситуацій, що ста­ю­ться на території області, а також наголосили на необхідності дотримання правил безпечної поведінки у побутіта під час відпочинку.

З великою цікавістю відвідувачі оглянули експонати музею...

Одним із унікальних експонатів залу історії є картина народного художника МиколиВаренні, на якій зображена велика пожежа у Станіславові далекого 1868-го року, коли вигоріла майже третина міста. У наступних залах виставки-музею відвідувачі побачили спеціальне спорядження рятувальників, малюнки й експонати з тематики безпеки життєдіяльності в кутку юного рятувальника. Та найбільше вразила екскурсантів дзеркальна діарама „Квартира до і після пожежі”, що являє собою невеличкий макет реального житла і демонструє глядачам результат безвідповідального ставлення людини до найпростіших, але таких важливих правил безпеки життєдіяльності.

Одразу ж після екскурсії всі бажаючі мали змогу оглянути спеціальну техніку, яка є на озброєнні у рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. Деякі сміливці охоче спробували себе в ролі рятувальника, хлопчики й дівчатка приміряли бойове спорядження та з величезною цікавістю оглядали кожну пожежну машину та її обладнання.

Також всі присутні щиро вітали людей мужньої професії з наступаючим професійним святом - Днем рятівника.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: раритетний ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ