Хмельницька область: рятувальники навчали мешканців житлового сектору правилам пожежної безпеки

Хмельницька область: рятувальники навчали мешканців житлового сектору правилам пожежної безпеки

17.09.15 09:28 0 611
Протягом 15-16 вересня працівники пожежно-рятувальної служби області здійснили рейдові перевірки щодо дотримання мешканцями приватних житлових секторів правил пожежної безпеки в побуті. Адже, як свідчить статистика, пожежі у житловому секторі завжди становили більшу частину надзвичайних подій, що фіксуються на території області.

Так, Ізяславські рятувальники вирушили до Теліжинської сільської ради. Фахівці ДСНС ознайомили громадян із основними причинами виникнення пожеж у житловому секторі, нагадали правила пожежної безпеки у побуті та наголосили на їх дотриманні. Навчали правилам поведінки під час виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, безпечного поводження з вогнем у осінньо-зимовий пожежонебезпечний період, а також розповсюджували листівки та пам’ятки на протипожежну тематику.

Не оминули питання підготовки до опалювального сезону вогнеборці Старосинявського району, які спільно з соціальними працівниками провели роз’яснювальну роботу в с. Бабино Сьомаківської сільської ради. Цього ж дня рятувальники 2-го державного пожежно-рятувального загону здійснили планове відпрацювання населених пунктів Зіньковецької сільської ради щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій, травмування та загибелі на них людей. Під час профілактичного відпрацювання спільно з працівниками міліції та територіальних центрів соціального обслуговування здійснено комісійні обстеження помешкань одиноких пристарілих громадян, щодо відповідності їх помешкань вимогам пожежної безпеки.

Шановні громадяни! Дотримання простих протипожежних заходів допоможе вам врятувати від вогняної стихії не лише майно, але й життя.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ