Волинська команда Державної служби охорони серед призерів конкурсу "Кращий за професією"

Волинська команда Державної служби охорони серед призерів конкурсу "Кращий за професією"

17.09.15 13:35 0 483
З 7 по 11 вересня 2015 року на базі Рівненського вищого професійного училища працівників міліції Департаменту Державної служби охорони при МВС України відбувся щорічний конкурс професійної майстерності “Кращий за професією” серед працівників спеціальних груп затримання Державної служби охорони. В конкурсі взяли участь 24 команди з усієї України.

Програма конкурсу включала перевірку теоретичного рівня знань зі службової підготовки, виконання практичних нормативів із вогневої підготовки, гімнастики, бігу на 100 метрів та легкоатлетичного кросу на дистанцію 1000 м, рукопашного бою. Команди, до складу яких входили міліціонери групи затримання та міліціонер-водій із службовим автомобілем, після виконання загальних вправ змагалися за напрямками служб. Так, міліціонери групи затримання показували майстерність на ввідних завданнях та діях в нестандартних екстремальних ситуаціях, а водії доводили свій професіоналізм у швидкісному маневруванні на службових автомобілях з використанням таких фігур, як: коло, бойовий розворот, колія, змійка, заїзд на стоянку, тунельні ворота.

Оцінювала результати конкурсу незалежна суддівська бригада, до складу якої входили спеціалісти з тактико-спеціальної, долікарняної, вогневої підготовок і психологи. Передбачені були і штрафні санкції у разі втручання в роботу суддів представників команд або самих учасників.

В результаті цікавої та напруженої боротьби команда Волинських держохоронців стала бронзовим призером цих змагань. Переможцями конкурсу суддівська бригада визначила команду міста Києва, другу сходинку п'єдесталу зайняли львів'яни.

Окрім цього слід згадати що Волинська команда протягом останніх восьми років вп'яте потрапляє в трійку призерів, а в 2007 році волиняни у такому конкурсі представляли нашу державу на міжнародних змаганнях серед країн СНД таких як: Білорусь, Молдова, Грузія та інші держави співдружності в м. Бресті, республіці Білорусь.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ