Вінничина: керівництво області привітало рятувальників із професійним святом

Вінничина: керівництво області привітало рятувальників із професійним святом

18.09.15 11:33 0 470
17 вересня у приміщенні міського Палацу мистецтв «Зоря» відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятівника.

Привітати рятувальників прийшли Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, Голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко та заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук. Поздоровляли рятувальників також керівники силових структур, громадських організацій, установ та відомств.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук, який висловив щиру подяку усім за самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди. Слова поваги та вдячності він адресував також ветеранам служби і наголосив на тому, що теперішнє покоління пожежників-рятувальників своїм становленням та професійним ростом завдячує саме їм.

Звертаючись до учасників заходу Валерій Коровій привітав ветеранів, які створили дане свято та всіх рятівників, які дні і ночі працюють на благо безпеки наших громадян.

Сергій Свитко наголосив на тому, що важко знайти іншу структуру в Україні, яка б вміла робити те, що роблять рятівники. Сергій Тимощук у свою чергу, побажав рятівникам міцного здоров’я, гарної долі та наснаги в їхній нелегкій справі й подякував за здійснену роботу.

За добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращі працівники служби були нагороджені відзнаками ДСНС, ГУДСНС, облдержадміністрації та міської ради, отримали чергові спеціальні звання та грамоти.

Урочистості святу надав концерт за участю естрадно-духового оркестру ГУ ДСНС та художніх колективів обласного центру.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігівській міській ...
Наступна новина: 17 вересня рятівники ...

КОМЕНТАРІ