На Вінниччині за кошти обласного бюджету молодих людей вчитимуть формувати здорову особистість

На Вінниччині за кошти обласного бюджету молодих людей вчитимуть формувати здорову особистість

18.09.15 13:04 0 504
В рамках конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства 17 вересня у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації ВОГО «Майбутнє країни» презентовано проект «Проведення семінарів з дітьми підліткового віку та молодими сім'ями, що перебувають у складних життєвих обставинах».

Головною метою проекту є надання молодим людям знань, які необхідні для формування здорової особистості завдяки вихованню в них здорових духовних цінностей та спрямований на вирішення проблеми низької духовної культури серед молоді, яка проявляється найгостріше серед тих молодих людей, котрі перебувають у складних життєвих обставинах.

«Розвиток України повною мірою залежить від молоді, яка завтра відіграватиме провідну роль у всіх суспільних процесах держави. Останнім часом молодіжні проблеми набувають особливої гостроти. Проте, однією з головних проблем молодіжного сектору є питання дорослішання та формування зрілої особистості: ефективних підходів до вирішення проблем дорослішання та формування зрілої особистості, формування у молодих людей високих моральних цінностей та соціально корисної поведінки» - відзначив у своєму виступі представник ВОГО «Майбутнє країни» Олег Самойлюк. За його словами сучасна молодь потребує ефективної молодіжної політики, яка покликана реально допомогти у вирішенні нагальних проблем молоді. З метою реалізації проекту будуть проводитись обговорення з молодими людьми усіх проблемних питань, а також питань щодо впровадження корективів у життєві орієнтації молоді, в її поведінку щоб якісно змінились її уявлення про гідний рівень і стиль життя.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі у ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ