Вінничина: керівники області та міста взяли участь в урочистостях до Дня рятівника (+фото)

Вінничина: керівники області та міста взяли участь в урочистостях до Дня рятівника (+фото)

18.09.15 08:41 0 572
Вітаючи рятівників Вінниччини з професійним святом, голова облдержадміністрації Валерій Коровій підкреслив, що протягом останніх чотирьох років Головне управління ДСНС у Вінницькій області визнано найкращим в Україні : «Це дійсно велика заслуга вашого колективу. На сьогоднішній день виконавча влада дуже тісно пов'язана з ефективністю вашої роботи – від того як добре ви працюєте залежить значною мірою те,що люди думають про діяльність влади»,- підкреслив він.

З особливою теплотою звернувся очільник області до тих, хто брав безпосередню участь у розмінуваннях та рятувальних операціях в зоні проведення АТО. Він запевнив,що обласна влада робитиме усе для цих молодих людей, для того, щоб вони відчували увагу і турботу за свій ратний подвиг.

Голова облдержадміністрації подякував рятувальникам Вінниччини за недопущення масштабних пожеж в області у найбільш спекотний період, за мінімізацію людських втрат під час стихійних лих та вчасну і ефективну ліквідацію їх наслідків, як це було нещодавно після буревію в Бершадському районі.

З нагоди професійного свята Валерій Коровій побажав усім присутнім на урочистостях мирного неба,благополуччя, святкового настрою та вручив кращим представникам рятувальної служби грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.

У вітаннях та церемонії нагородження взяли участь голова обласної Ради Сергій Свитко та заступник вінницького міського голови Сергій Тимощук.

В урочистій обстановці вітав кращих співробітників служби із присвоєнням чергових військових звань та вручав ордена, медалі, почесні відзнаки за відмінну службу начальник ГУДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук. У своєму вітальному слові він зазначив:

«Це свято об'єднує людей мужніх професій – рятувальників, пожежників, піротехніків, водолазів, хіміків, інженерів, медиків, психологів – працівників аварійно-рятувальних формувань та служб, які несуть відповідальність за забезпечення надійного захисту життя людей від надзвичайних ситуацій».

Справжньою окрасою свята став концерт за участю естрадно-духового оркестру ГУ ДСНС та художніх колективів обласного центру.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ