В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння оселі та гаража

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння оселі та гаража

18.09.15 08:04 0 530
Протягом останньої доби до коростенських рятувальників надійшло 2 повідомлення про загоряння на території району. Перший виклик зафіксовано із с. Бондарівка. Там спалахнув дерев’яний житловий будинок. О 21:05 до служби порятунку «101» зателефонували господарі палаючої оселі. По прибуттю чергового караулу рятувальників до місця пригоди, вогнем було повністю охоплено дах будівлі.

Завдяки умілим діям надзвичайників вже о 21:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 01:00 – повністю ліквідувати. Загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити дах та перекриття оселі. Причина пожежі, а також сума збитків та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

А вранці о 05:45 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в гаражі, що знаходиться безпосередньо в районному центрі. Про загоряння повідомив власник приміщення.

Як з’ясувалося, чоловік розрізав болгаркою металеву шпалу, внаслідок чого іскра потрапила на підлогу, що й спричинило пожежу. Чоловік швидко зорієнтувався та викликав вогнеборців. Останні ліквідували займання за лічені хвилини. Проте полум’я устигло знищити господарчі речі та пошкодити внутрішнє оздоблення гаража.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ