Чернівецька область: виникло 2 пожежі,на одній з яких загинула людина

Чернівецька область: виникло 2 пожежі,на одній з яких загинула людина

18.09.15 08:59 0 555
16 вересня в смт. Кострижівка Заставнівського району в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинула домовласниця, жінка 1935 року народження. Як з’ясувалося, вона хотіла розпалити газову плиту, однак при цьому вогонь перекинувся на одяг жінки. Оскільки по стану здоров’я жінка майже не ходила та проживала сама, то самотужки загасити полум’я на собі чи покликати на допомогу людей в неї не було змоги. Сусіди помітили небезпеку лише тоді, коли побачили, що з вікон іде дим. Люди відразу викликали на допомогу рятувальників. Вже за 4 хвилини після виклику на місце події прибула місцева пожежна команда смт. Кострижівка. Також на місце події виїжджав пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна. Так як пожежа не встигла поширитися на значну площу, працівникам місцевої пожежної охорони вдалося оперативно ліквідувати пожежу. Рятувальники не допустили подальшого поширення пожежі, завдяки чому вдалося врятувати від знищення квартиру. Домовласниця з опіками 60 % тіла від І до ІV ступеня була госпіталізована в реанімаційне відділення Заставнівської центральної районної лікарні, проте від отриманих травм, на жаль, жінка померла.

Ще одна пожежа сталася в місті Вижниця, під час якої горів автомобіль «Урал». Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено гідравлічну систему автомобіля.

Всього з початку року в Чернівецькій області сталося 668 пожеж, на яких загинули 23 людини, ще 13 були травмовані, з них 1 дитина. Управління ДСНС України у Чернівецькій області закликає людей дотримуватися правил пожежної безпеки. Бережіть Ваше життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: керівники ...
Наступна новина: На Львівщині зіткнулися ...

КОМЕНТАРІ