Волинська область: відбулись урочисті заходи з нагоди Дня рятівника

Волинська область: відбулись урочисті заходи з нагоди Дня рятівника

18.09.15 16:27 0 577
17 вересня в Луцьку відбулося ряд заходів, присвячених професійному святу пожежних-рятувальників – Дню рятівника.

Вранці у храмі Ікони «Неопалима купина», зведеному на території частини спеціальної пожежної техніки, відбулося святкове богослужіння за здоров’я рятувальників та їхніх родин, а також у світлу пам’ять тих, хто поклав життя, виконуючи службовий обов’язок.

Священик Андрій Ротченков наголосив, що 17 вересня – це ще й храмове свято, оскільки саме цього дня була освячена церква на території пожежно-рятувального підрозділу.

О 15:00 урочисті заходи відбулися в світлиці Управління ДСНС області. Після урочистого відкриття святкового засідання прозвучало вітання, що надійшли на адресу співробітників ДСНС від президента України та голови ДСНС.

Привітати рятувальників з професійним святом прийшли представники влади. Зокрема, радник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов, голова Луцької міськради Микола Романюк, голова Луцької РДА Ігор Ярмольський та голова Луцької районної ради Олексій Гвоздецький, які вручили окремим співробітникам пожежно-рятувальних підрозділів грамоти та подяки, начальник УДСНС області Володимир Грушовінчук вручив чергові спеціальні звання, подяки ДСНС та грамоти.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Співробітники ДАІ навчають ...

КОМЕНТАРІ