Волинська область: начальник обласного управління ДСНС взяв участь у телепередачі,присвяченій професійному святу – Дню рятівника,на каналі «Нова Волинь»

Волинська область: начальник обласного управління ДСНС взяв участь у телепередачі,присвяченій професійному святу – Дню рятівника,на каналі «Нова Волинь»

18.09.15 13:08 0 458
17 вересня на каналі Волинського телебачення о 16:30 та о 23:10 транслюватиметься телепередача «Тема дня», присвяченій професійному святу працівників пожежно-рятувальної служби – Дню рятівника. Участь у програмі взяв начальник обласного управління ДСНС генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

Головний рятувальник області окреслив спектр завдань, які виконували працівники Волинського гарнізону у 2015 році. Зокрема, зазначив, що цього року рятувальники ліквідували понад тисячу пожеж у житловому секторі та екосистемах, висвітлив ситуацію щодо посиленої діяльності підрозділів в умовах пожежонебезпечного періоду. Крім того, розповів про підготовчі заходи, зокрема, проведення масово-роз’яснювальної роботи, напередодні осінньо-зимового періоду.

У рамках телепередачі були висвітлені й питання співпраці з органами місцевого самоврядування щодо запобігання надзвичайним подіям та збереженню людського життя, а також функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони у сільській місцевості та основні аспекти міжнародного співробітництва з Польщею та Білоруссю у рамках транскордонного співробітництва.

У програмі Володимир Грушовінчук торкнувся й теми участі волинських рятувальників в антитерористичній операції на Сході країни, окресливши основні завдання, які вони виконували під час службового відрядження.

Насамкінець Володимир Грушовінчук звернувся до особового складу з привітанням з нагоди професійного свята та поінформував про ключові пріоритети у подальшій діяльності пожежно-рятувальної служби Волинського краю .

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині за кошти ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ