Інвестиційний форум „Закарпаття - бізнес в центрі Європи”

Інвестиційний форум „Закарпаття - бізнес в центрі Європи”

18.09.15 09:12 0 596
На Закарпатті 08 жовтня 2015 р. у м. Ужгород проводитиметься інвестиційний форум „Закарпаття – бізнес в центрі Європи”.

Це найбільша інвестиційна подія Закарпатської області, яка є дискусійним майданчиком для обговорення актуальних проблем залучення інвестицій і розвитку інфраструктури регіону. До участі у форумі запрошуються великі приватні та інституційні інвестори, представники місцевого та міжнародного бізнесу, громадських організацій, керівників органів центральної та місцевої влади.

Проведення Форуму має на меті реалізацію пріоритетних напрямків залучення інвестиційних ресурсів в економіку області. У рамках форуму також заплановані виставки товарів промислових підприємств та підприємств агропромислового комплексу регіону, інноваційно-інвестиційної продукції, презентації стратегічних інвестиційних проектів, вільних земельних ділянок, призначених для реалізації аграрних, туристичних та промислових проектів.

Захід передбачає проведення зустрічей керівників українських та іноземних підприємств з урядовими посадовцями України, організація зустрічей у форматі В2В (за окремими заявками). Велика частина події побудована у вигляді дискусійних майданчиків, участь в яких візьмуть найбільш авторитетні міжнародні та українські експерти, керівництво області та представники найбільших компаній, що працюють в регіоні. Участь у інвестиційному форумі „Закарпаття – бізнес в центрі Європи” дасть можливість:

залучити інвестиції як зарубіжні так і внутрішні;

установити нові та підтримати існуючі ділові контакти;

укласти нові угоди;

оцінити стан ринку, дізнатись більше про клієнтів;

вивчити активність конкурентів;

презентувати себе як успішну компанію;

посилити позиції на ринку.

Організатором Форуму є Закарпатська облдержадміністрація та одним із співорганізаторів виступає Закарпатська торгово - промислова палата.

Місце проведення форуму: м. Ужгород, площа Народна, 4 Закарпатська обласна державна адміністрація.

Інвесторам, які мають намір взяти участь у інвестиційному форумі звертатись до Закарпатської облдержадміністрації, контактні тел./факс: (0312) 612918, 614434, 613516.

Оргкомітет

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: обережно змії!
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ